bootstrap builder

Miért az LSM gépei?

Az LSM bálázói 20 év folyamatosan fejlődő innováció és tervezőmunka eredménye. 

Van olyan gyártó cég, ahol a fő szempont a biztonságos egyszerűség szemben a bonyolult egyediséggel? Az LSM ilyen! A fejlesztő mérnökök a mezőgazdaságból áthozott tapasztalataikat a leghosszabb élettartamú, szélsőséges körülményekben, nagy kihasználtság mellett is kimagaslóan eredményes hulladéktömörítő gépek gyártásában teljesítik ki.

 

Széles spektrumban kínálunk számtalan lehetőséget a termékeken belül, mely egyedülálló opcionális variációt eredményez. A 230V-os működtetéstől a 110V-on át a 380V vagy diesel motor esetleg a traktor/targonca hidraulika meghajtásig, hogy a napelemes működési lehetőségről már ne is beszéljünk! Bálasúly mérés vagy távoli kommunikáció az igény? Hátsó bálakiadás vagy guillotine ajtó? Választhatnak igényeik szerint!

 

Erős alapokra, életre szólóan lehet építkezni!  Robusztus szerkezeti és mechanikai elemek: magas széntartalmú minőségi acél alapanyag, megerősített préslapok, ajtó szerkezet és ajtózsanérok, fém bálakidobó rendszer a kis bálázó gépekben is. Kiváló minőségű, bárhol elérhető Schneider elektronikai alkatrészek biztosítják az LSM hulladékprés és bálázó gép rendszerek stabil és biztonságos működését. Egyedülálló E-power technológia, mely az ideális tömörítési nyomást állítja automatikusan a kezelt anyag tulajdonságait figyelembe véve. Legendásan minimális szerviz és üzemeltetési szükséglet: top-quality hidraulika olaj és gazdaságos kiszerelésű/kötöttségek nélküli bálakötöző anyag használati lehetőség.

 

Egy jó döntés és az LSM hulladéktömörítő gépek megszüntetik vállalkozása hulladékproblémáit! Első naptól kezdve hasznot hoznak, és tiszta-rendezett területeket varázsolnak.

 

LSM Hungary

Az LSM bálázói 20 év folyamatosan fejlődő innováció és tervezőmunka eredménye.

Ezért bálázhatnak folyamatosan nap mint nap évtizedeken át. Az LSM hulladékfeldolgozói reális áron, Európai Uniós alapanyagokból, Európai Uniós minőségben, Írország egyik legkorszerűbb gyárában készülnek. Lézeres fémmegmunkálók, hegesztőrobotok és CNC marók segítenek abban, hogy tökéleteset alkossanak felhasználóinak. 

Feladathoz igazodó teljesítmény

Az LSM egyedülálló, piacvezető technológiája segít önnek abban, hogy hulladékfeldolgozóinkkal jelentős mennyiségű energiát, időt és munkaerőt spórolhasson meg. Kisebb bálázóinkat 230V-os, áramforrással tudja működtetni. Nagyobb gépeinket, nagyobb, 380V-os erőforrás segíti, hogy még tömörebb, még nagyobb, még hatékonyabb bálákat alkothassunk. Ezzel a technológiával több hulladékot, ritkább ciklusokban lehet lebálázni.

LSM Hungary
LSM Hungary

Komplett megoldások

Mindegy, hogy egy kis üzletben vagy multinacionális gyárban kell megoldást találni hulladékproblémáikra. Mindegy, hogy kartont, műanyagot, vagy gumit kell tömörítenie akár egy telephelyen belül. Az LSM bálázói komplett megoldást nyújtanak minden megoldandó feladatára. Gépeink működnek sarki kisboltokban, ötcsillagos hotelekben, autószerelő műhelyekben, óceánjáró hajókon világszerte.

Hulladékgazdálkodási stratégia

Nem csak hulladékfeldolgozó gépeket ajánlunk önnek, hanem egy komplett hulladékgazdálkodási stratégiát is! Munkatársaink ingyenes helyszíni bejárásuk során felmérik a gazdálkodásuk melléktermékeként keletkező hulladékok típusát, mennyiségét és komplett megoldást dolgoznak ki önnek, hogy a lehető legtöbb bevételt hozhassa ki keletkező hulladékából a lehető legkisebb befektetéssel, mely a legnagyobb hatékonyságot biztosítja az ön cége számára.

LSM Hungary
LSM Hungary

Kiváló ár-érték

Az LSM minden terméke versenyképes ár – érték aránnyal rendelkezik a piacon, akár eladásról, akár bérletről, vagy lízingkonstrukcióról beszélünk. A felhasznált vezető technológia és az európai minőségű alkatrészek biztosítják az versenyképességet, mely az árban, kisebb fenntartási költségekben és ritkább szervízköltségekben nyilvánul meg.

Fejlesztés és Biztonság

A folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően folyamatosan nő bálázóink hatékonysága – nő a bálasúly, csökken a bálázási ciklusidő. Minden újabb fejlesztés során mérnökeink további biztonsági rendszerekkel látják el gépeinket a minél biztonságosabb üzemeltetés érdekében.  

LSM Hungary
LSM Hungary

Zöld arculat

A keletkező hulladék csökkentése nem csupán a „mi üzletünk”. Remélhetőleg egy gondolkodásmód a környezetünkről, amit ön is oszt. Az LSM hulladékfeldolgozói segítségével azon túl, hogy bevételt termelhet azokból a hulladékokból, melyek eddig csak költséget jelentettek, csökkentheti vállalkozása ökológiai lábnyomát is, mely versenyelőnyt jelenthet a konkurenciával szemben.   

Válasszon évtizedekre szóló problémamentes hulladékkezelést:

- ha sok helyet foglal és gond a rengeteg hulladék
- ha jelentős szemétdíj költségcsökkentést szeretnének
- ha minimális munkaerőt pazarolnának a hulladékpakolásra
- ha rendezett és ellenőrzött bevételt akarnak a cég hulladékaiból
- ha újrahasznosítással tevőlegesen hozzájárulnának a környezetvédelemhez


Díjmentes konzultációval és hulladékkezelési stratégiával támogatjuk.
Jelentkezzen most!

Zebrapack Hungary Kft.

Telephelyünk

1104 Budapest, Harmat utca 32/a


Kapcsolat

Email: info@lsmhungary.hu
Telefon: +36 30 950 3968
Facebook