bootstrap theme

LSM Bálázók

A ZÖLD GÉPEK

A kartontól a műanyagig, az üvegtől a fémhordóig az LSM bálázógépei felaprítják lepréselik majd készrebálázzák a hulladékát és ezzel bevételt teremtenek a tevékenysége melléktermékeiből. Ez megtakarított munkaidőt, személyi erőforrást, valamint bevételéből a vállalkozásába visszafordítható tőkét jelent.

Az LSM hulladék bálázógépek termékpalettáján a kis- közepes és nagy vállalkozások eredményes hulladékkezeléséhez szükséges mindenféle igényt kielégítő géptípusok megtalálhatók. Legjobb választás papír, karton, fólia, különféle műanyagok, textilek, gyártás hulladékai és rengeteg típusú hulladék tömörítésére, bálázására.
bootstrap modal popup
 • gyors megtérülés (azonnal csökkennek a költségek és bevétel érkezik a hulladék eladásból)
 •  verhetetlen élettartam ár/érték arány (kedvező gép ár + legalacsonyabb szerviz igény és költség + nem egyedi alkatrészek + minimális vagy nulla kiszállási díj szükséglet!) 
 • strapabíró, könnyen (békával) mobilizálható robusztus kialakítás

 • hosszú élettartam a tartós és erős kiépítésnek köszönhetően (a gyártó 20 éves mezőgazdasági gépgyártásbeli tapasztalatait is használják!)
 • egyszerű, gyorsan tanulható, biztonságos és gyors működtetés

 • minimális munkaerő és energia szükségle

 • kompromisszumok nélküli gép típus választék (kicsi, közepes, kicsit nagyobb, alacsony belmagasság, ipari, félautomata, speciális, több kamrás…)
 • egyedülálló választékban kiegészítők és opciók: pl. kisgépeknél is lehet ipari áram, napkollektoros áramellátás, traktorhoz csatlakoztatható változat

Mivel mindig a legnagyobb erősséget, összehasonlítási előnyt kérdezik a Partnereink, szívesen elmondjuk:

A három legnyomósabb érv az LSM bálázógépek mellett

 1. automata, beépített, mechanikus, fém!!! bálakidobó szerkezet van már a legkisebb hulladék bálázógépekben is, mely a kész bálákat egy gombnyomásra kibillenti a gépből.
 2. nagyon alacsony rezsijű gépek: a szervizigény minimális, az elektronika nem egyedi! bármely villamossági boltban országszerte kapható minőségi Schneider elektronikai alkatrészekkel készül. Ezt azt jelenti, hogyha nagy ritkán előfordul alkatrész meghibásodás, akkor azt az Önök karbantartó kollégája is könnyű szerrel azonnal kicserélheti, nem szükséges a szakszervizt hívni és kiszállási díjat fizetni sem !!!
 3. bármilyen kiszerelésű bálakötöző anyaggal használható: a kis gépek esetén is használható a nagy kiszerelésű, gazdaságos, árban kedvezőbb bálakötöző szalag.
Hulladékprések, bálázógépek, tömörítők bérbeadása rövid távra is

Bálázó gépek

A legnépszerűbb berendezéseink segítenek önnek bevételt képezni a hulladékból, csökkenteni a hulladékgazdálkodás költségeit, tisztántartani a környezetét, munkaidőráfordítást csökkenteni. 

Hulladékprések, bálázógépek, tömörítők bérbeadása rövid távra is

Félautomata hulladék-bálázók

Folyamatos működésű hulladék-bálázóink a nagyforgalmú helyeken segítenek a hulladékgazdálkodás hatékonyabbá tételében és a tisztaság fenntartásában.


Hulladékprések, bálázógépek, tömörítők bérbeadása rövid távra is

Speciális hulladékfeldolgozók különleges célokra

Üvegdarálók, gumibálázók, mezőgazdasági bálázók, hordóprések, kemény-műanyag tömörítők segítik a speciális hulladékokkal foglalkozó cégek munkáját.Bálázó gépek

A legnépszerűbb és legsokoldalúbb termékcsaládunk.

Bálázóink gyors működési ciklusukkal és környezetbarát megoldásaikkal tökéletes megoldást jelentenek a kis és közepes nagyságú vállalkozásaiknak. Különleges megoldásainak mint az automata bálakiadó, az optimálisan beállított bálaméret, könnyű mozgathatóság stb. köszönhetik sikereiket mind ár-értékarányban, mind hatékony és folyamatos használhatóságban.

Modell

V5 
Kis bálázó                 
V8
Közepes bálázó    
V16
Kis papírgyári bálázó
V20X
Kereszthidraulikus bálázó
V50
Papírgyári bálaméret    
Bála súly50–100 kg100–180 kg150–300 kg200–300 kg350–550 kg
Tolóerő5 tonna8 tonna16 tonna25 tonna50 tonna
Ciklusidő28 másodperc30 másodperc40 másodperc35 másodperc45 másodperc

Félautomata hulladék-bálázók

A hulladékgazdálkodó/hasznosító, hulladékkereskedő vállalkozások elengedhetetlen, leghatékonyabb munkaeszköze. Tömör, 500 kg feletti súlyú bálák – egyes típusoknál 800-1200 kg.

Minimális munkaerő szükségletet igényel: EGY FŐ !

Többféle hulladékbetöltési módszerrel választható bármelyik horizontális félautomata bálázó gép: extra betöltő nyílás (hopper), szállítószalag, hidraulikus kuka-emelő szerkezet.

50, 70 és 80 tonnás kivitelben rendelhető. 15 kW és 18,5 kW-os motorral szerelt.

Modell

H50
Zárt rendszerű vízszintes bálázó
H70
Nagy, zárt rendszerű vízszintes bálázó
H80
Hermetikusan zárt rendszerű vízszintes bálázó
Bála súly
350–550 kg450–800 kg500-1,200 Kg
Tolóerő50 tonna70 tonna80 tonna
Ciklusidő40–50 másodperc50–60 másodperc50–60 másodperc

Speciális hulladékfeldolgozók

Különleges célokra

Speciális hulladékfeldolgozó gépeink segítenek a különféle üvegek, a kemény műanyagok, az autógumik, a fémhordók megfelelő feldolgozásában. Az ötletes mérnöki megoldások kombinálva e megfelelő nyomóerővel lehetővé teszik a legkülönbözőbb hulladékok aprítását, tömörítését, bálázását, megoldást kínálva a legkülönbözőbb fajta hulladékok szakszerű feldolgozásához. 

Melyik bálázó lesz a legjobb megoldás?

Megválaszolva öt kérdésünket megtalálhatja azt a bálázót, mely leginkább megfelel igényeinek

Felkeltettük az érdeklődését?

-Hogyan lesz bevétel a hulladékából?
-Melyik bálázó lenne a legalkalmasabb a hulladéka kezeléséhez?


Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra vagy kérjen ajánlatot!

Akik minket választottak

Telephelyünk

1104 Budapest, Harmat utca 32/a


Kapcsolat

Email: info@lsmhungary.hu
Phone: +36 30 950 3968
Facebook